Pauwenkamp 323, 3607 TB Maarssen  |  06 - 2295 49 36

   info@myvincere.nl  

Diensten

Vincere helpt u graag bij het optimaliseren van uw organisatie en in het bijzonder van uw bedrijfsprocessen en informatievoorziening / rapportages. De technische ontwikkelingen volgen zich in sneltrein vaart op. Dat betekent 'stilstand is achteruitgang'. U zult dus hoe dan ook deze ontwikkelingen moeten volgen en periodiek moeten beoordelen of en zo ja welke technologische vernieuwing u het meest gaat helpen bij het realiseren van uw strategische doelstellingen. Dit doen wij op detacheringsbasis, maar liever ontzorgen wij u helemaal van begin tot eind en nemen verantwoordelijkheid over de volledige implementatie.

Business Consultancy

Soms is het goed om een moment van reflectie in te ruimen. Bent u nog op de goede weg, wat doen de concurrenten, welke technische vernieuwing kunt u eventueel toepassen en wat levert dat op?

Business Intelligence

Informatie is de sleutel tot succes. Hoe meer je weet, hoe meer je kunt analyseren en anticiperen. Maar hoe kom je nu op een eenvoudige manier aan alle informatie en hoe structureer je dat nu adequaat?


Robotics Process Automation (RPA)

In de media wordt er steeds meer tijd besteed aan Robots. Maar waar hebben zij het dan over. Wat zijn robots, wat kunnen ze wel en wat kunnen ze niet? En belangrijker, kunnen zij iets betekenen voor uw organisatie?