Pauwenkamp 323, 3607 TB Maarssen  |  06 - 2295 49 36

   info@myvincere.nl  

Business Intelligence

Onze BI consultants helpen u graag om uw gegevens voor u te laten werken. U kunt geinformeerde beslissingen nemen / in actie komen op basis van rapporten, dashboards, lijsten, gegevens profielen, e.d. Hierbij kunnen diverse methoden en technieken worden gebruikt, waaronder 'data analytics', 'machine learning' en 'big data'.

Het klinkt allemaal heel eenvoudig, maar hoe kom je nu aan deze informatie? Welke informatie is echt nodig (informatiebehoefte) en welke informatie is totaal overbodig? Hoe koppel je data vanuit verschillende bronnen compleet geautomatiseerd aan elkaar? Hoe weet je dat deze data consistent is en blijft.? Op welke wijze stel je de informatie beschikbaar en aan wie? Met welke periodiciteit wordt de informatie besproken? Wat is de kwaliteit van de data? Wie is verantwoordelijk voor aanlevering, analyse en verspreiding? Kortom, het is nog niet zo eenvoudig om de informatievoorziening goed op te zetten. Naast de technische en infrastructurele zaken spelen ook de strategie, de organisatie en de bedrijfsprocessen een belangrijke rol bij de implementatie van BI binnen uw organisatie.

Capabilities

Naast de technische en infrastructurele zaken spelen ook de strategie, de organisatie en de bedrijfsprocessen een belangrijke rol bij de implementatie van BI binnen uw organisatie. Hoe is de BI organisatie ingericht? Welke kennis en vaardigheden zijn er benodigd? zijn er permanente opleidingsprogramma's? Het samen met u formuleren van de antwoorden op deze vragen is onderdeel van onze standaard aanpak. Het implementeren van BI oplossingen is één, maar het structureel borgen van het geheel in de eigen organisatie is twee.

Lees meer over onze werkwijze en hoe wij u kunnen helpen bij uw BI vraagstukken.