Pauwenkamp 323, 3607 TB Maarssen  |  06 - 2295 49 36

   info@myvincere.nl  


Onze kwaliteit

De medewerkers van Vincere volgen bij binnenkomst direct alle benodigde trainingen van de software tools die wij inzetten bij onze BI of RPA oplossing. Deze trainingen moeten zij afsluiten met het behalen van een certificaat. Daarna worden ze pas ingezet op projecten die wij in opdracht van u uitvoeren. Op deze wijze weet u altijd zeker dat u de juiste expertise aan boord heeft.


Robotics Process Automation (RPA)

Het robotiseren van processen kan alleen met behulp van specifieke RPA software. Er is een groot aantal softwarepakketten op de markt verkrijgbaar, waarbij wij zelf de selectie hebben gemaakt om te werken met de 3 meest vooraanstaande software pakketten op dit vlak te weten; BluePrism, UI-Path en Automation Anywhere. Dit betekent dat al onze medewerkers gecertificeerd zijn om deze software te configureren. Mocht u eigen RPA software gebruiken, dan zullen wij onze meest ervaren mensen beschikbaar stellen indien mogelijk. Door hun ervaring zijn zij in staat deze software snel eigen te maken.


Business Intelligence

Bij het structureren en inrichten van een datawarehouse komt meer kijken dan je denkt. Zo moet er een logisch datamodel worden opgezet, zal er ETL programmatuur worden ontwikkeld en zal er analyse en rapportage software ingericht moeten worden. Voorafgaand aan deze activiteiten zal de Business consultant de informatiebehoefte in kaart moeten brengen en analyseren of de inrichting van een datawarehouse iets opleverd voor uw organisatie. Voor al deze activiteiten zijn onze medewerkers opgeleid. en zorgen wij er tevens voor dat zij uptodate blijven m.b.t. de nieuwste ontwikkelingen.

Permanente educatie

Na het behalen van de initiële benodigde certificeringen volgt iedere medeweker een permanent educatie programma om de opgedane kennis / expertise te borgen. De nadruk ligt hierbij op, nieuwe releases/features van de gebruikte software tools, nieuwe inzichten in business (oplossings)mogelijkheden en eventuele aanpassingen in methodologie. U krijgt zo de assurance dat onze medewerkers te allen tijde over de meest uptodate kennis beschikken.

Dit programma ziet er als volgt uit:

  • Vincere is een samenwerking aangegaan met Nalanda Technology. Nalanda is onze dedicated partner als het gaat om trainingen in de 3 RPA tools die wij meestal implementeren bij onze opdrachtgevers. Onze medewerkers volgen het educatie programma wat Nalanda met een vaste periodiciteit van 3 maanden ("APK-keuring").

  • Nalanda verzorgt daarnaast inhouse trainingen die maandelijks één dagdeel in beslag nemen. De trainingen zijn toegespitst op de functie van de medewerkers, aangezien er bij de implementatie meerdere functionarissen nodig zijn. Denk hierbij aan Solution architecten, Business Consultanct, RPA developers, BI developers, ect. Elk van deze functionarissen volgt dus een toegespitst educatie programma.

  • Maandelijks organiseert Vincere zelf een themadag, waarbij alle projecten waarin onze medewerkers participeren worden besproken met als doel kennisdeling. Dit betekent dan ook direct dat onze medewerkers één dag per maand niet beschikbaar zijn.

  • De themadag wordt, daar waar mogelijk, zoveel mogelijk toegespitst op de branche waarbinnen het project wordt gerealiseerd en worden de volgende onderwerpen besproken; Best practises, aandachtpunten, inhoudelijke issues of eyeopeners, planning, oplossingen en geleverde resultaten

Meer weten over ons permanente educatie programma? Neem dan contact met ons op.


Overzicht RPA trainingen

Onderstaand een overzicht van de trainingen die onze medewerkers verlicht moeten volgen.